Om Tohatsu båtmotorer

Tohatsu ble grunnlagt i 1932, og er en av verdens ledende produsenter av båtmotorer.

Tohatsu sine første utenbordsmotorer ble opprinnelig bygd for japanske yrkesfiskere som
ønsket solide, sterke og pålitelige maskiner som kunne takle ekstreme vær– og arbeidsforhold.

Motorene opparbeidet raskt et renommé som særdeles kraftige og driftssikre, og den dag i dag
holder Tohatsu denne råsterke posisjonen i markedet.

Tohatsu leverer moderne, stillegående firetaktsmotorer med det nyeste innen teknologi og miljøsertifisering. Det viktigste har alltid vært å tilby solide og pålitelige båtmotorer, som samtidig er rimelige både i drift og innkjøp.

Fra nord til sør finner du våre 70 autoriserte Tohatsu-forhandlere. De hjelper deg med hele prosessen, enten du er klar for å oppgradere til det nyeste og beste innen motorteknologi til båten din eller du går med planer om å kjøpe din første båtmotor.

 

Fra stor og kraftig
til liten og sprek

Våre over 60 modeller spenner fra 250 HK til 2,5 HK . Den avanserte helautomatiserte produksjonslinjen gjør at Tohatsu leverer kompromissløs kvalitet – i alle som en.

Simpliq™ Technology

– designet for å gi deg de aller beste opplevelsene til vanns

 

Vårt mål er å gi deg de aller beste opplevelsene ved å levere utenbordsmotorer som er intuitive, enkle å bruke og holdbare. Simpliq™ Technology er symbolet på Tohatsus teknologiske filosofi og er resultatet av vår kontinuerlige teknologiske nyskaping.

 

MAS - Maximum Acceleration System

Dette systemet forbedrer akselerasjonen og gir ekstra effekt og moment ved lave turtall. En rask, enkel bevegelse på gasshåndtaket aktiverer systemet, noe som raskt fremskynder tenningskurven. Dette vil føre til en kraftig forbedring av tiden det tar å komme opp i maksfart. Motoren får bedre respons, og det er enklere å få båten raskt opp i plan.

 

VVT & LC-system

For bedre kraft, moment og ytelse. Systemet gir variable ventiltider, som bidrar til optimal akselerasjon og effekt ved alle turtall. Det er det beste fra to verdener: Du får uhemmet respons, men med motorkulturen og den overlegne drivstofføkonomien bare en firetakter kan tilby.

 

Lean Burn Feedback Control-system

Automatisk justering av luft/drivstoffblandingen for maksimal effekt ved alle turtall – og du bruker vesentlig mindre drivstoff på marsjfart.

 

Fuel Efficient Cruise System

Systemet gjør at drivstoffeffektiviteten økes gjennom å tillate forbrenningen å skje ved en tynnere bensin/luft blanding. Dette reduserer forbruket og gir en overlegen drivstofføkonomi. Ved marsjfart gir Tohatsu-motoren opp til 30 prosent mindre drivstofforbruk sammenlignet med andre motorer i samme klasse.