KAMPANJEPRISER PÅ testvinnere

Noen av markedets raskeste, letteste og mest drivstoffeffektive båtmotorer - testvinner gang på gang!

tohatsu mfs FOURSTROKE 6 hk s – førpris 11.700,-

nå 10 490,–

MFS6 gir deg all kraften du trenger til en liten båt. Den er lett, har lavt støynivå og drivstoffsforbruk samt behagelig og rolig gange. Det er bare å hekte på motoren, trekke til, fylle tanken og starte. Perfekte til joller eller småbåter!

tohatsu mfs 9.8 hk s – førpris 19 020,–

nå 17 890,–

Smart valg til hyttebåten! MFS9,8 er ekstremt startsikker, kompakt, slitesterk og allsidig. Denne smarte båtmotoren veier lite, er enkel å håndtere og designet med kvalitetssikret teknologi – uten at det går på bekostning av kraften. Lavt støynivå, minimalt med vibrasjoner og lave utslipp. Her får du mye for pengene!

tohatsu mfs FOURSTROKE 9.9 hk s – førpris 23 990,–

nå 20 990,–

MFS9,9 Sport S&L har direkte innsprøytning og setter standarden for fremtidens båtmotorer – du trenger aldri mer å choke! Akselerasjonen er jevn og stabil i alle hastigheter, i tillegg til at drivstofføkonomien er bedre enn på sine forgjengere. Den er en slitesterk, solid langdistansemotorer, men også eksplosiv sprinter.

tohatsu mfs FOURSTROKE 30 hk eptl

nå 39 890,–

MFS30 er en miljøvennlig, pålitelig og populær mellomklassemotor, som skapt til bruk i norske kystområder. Den har utmerket akselerasjon, lav vekt og støynivå, og er meget drivstoffeffektiv. Med denne kan du gi nytt liv til båtopplevelsen, enten du ønsker en større motor eller er klar for å oppdatere båtlivet med en miljøvennlig, komfortabel og pålitelig firetakter. Inkl. sidemontert kontrollboks og propell.

tohatsu mfs FOURSTROKE 50 HK ETL

nå 63 490,–

MFS50 ETL er en populær og miljøvennlig mellomklassemotor som gir deg en kraftfull, men bensinbesparende opplevelse til sjøs. Designen understreker motorkonseptets fokus på smekre linjer og styrke, og gir en perfekt balanse i båten. Dette er rett og slett en motor med ultimate ytelser.

TOHATSU MFS FOURSTROKE 60 HK ETL

NÅ 76 490,–

MFS60 er lettest i sin klasse og overlegen på drivstoff forbruk. Den kommer i to ulike farger, hvit og marineblå, og gir dermed båten et enda bedre helhetsinntrykk. Motoren består av det siste innen motorteknologi – elektronisk drivstoffinnsprøyting (EFI), doble innsugventiler og rullevippearmer. Alt dette gir en smidigere og raskere akselerasjon.