båtpakketilbud 2020

gjør et kupp på bestselgere fra Terhi og tohatsu

Terhi 480 BR/sport mED MFS 50

NYHET! KR 154 980,–

Terhi 480 BR, er en knapt fem meter lang, allsidig og spenstig hvit Bow Rider med fantastiske kjøreegenskaper og gjennomtenkt kjøreergonomi. Båten fungerer perfekt med Tohatsu MFS50 EPTL.

Terhi 450 C/CC mED MFS 30 EPTL

Pakketilbud: 99 880,–

Romslig og brukervennlig båt med styrekonsoll. Båten fungerer perfekt med Tohatsu MFS30 EPTL. Med denne motoren kan du gi nytt liv til båtopplevelsen, enten du ønsker en større motor eller er klar for å oppdatere båtlivet med en miljøvennlig, komfortabel og pålitelig firetakter.

terhi 400 med MFS9.8 S

pakketilbud: 43 980,–

En fulltreffer som hyttebåt – en båt som passer for alle! Terhi 400 er pålitelig, trygg og prisgunstig og fungerer perfekt med Tohatsu MFS9,8S. Ekstremt startsikker, kompakt, slitesterk og allsidig. Disse smarte utenbordsmotorene veier lite, er enkle å håndtere og designet med gjennomtestet teknologi – uten at det går på bekostning av kraften.

terhi 400 med MFS6 s

pakketilbud: 36 980,–

Sommermoro for alle! Terhi 400 er en trygg og stabil båt, som også egner seg godt som fiskerens venn. Perfekt med MFS6 S, men kan også ros fra for- og midtsetet. Tohatsus små modeller har lav vekt i forhold til ytelsesevnen, lavt støynivå og drivstoffsforbruk samt behagelig og rolig gange.

perfekt for norske forhold

Gjennom 60 år har Tohatsu produsert nyskapende produkter av høy kvalitet, og tilbyr en av de beste garantiordningene som finnes på markedet: 5 års problemfri kjøring.

terhi saiman uten motor

kun 21 995,–

Lett og smidig både med årer og påhengsmotor. En tradisjonell robåt realisert i Terhi-stil. Denne åpne båten beveger seg lett og smidig både med årer og påhengsmotor, men er langt mer problemfri enn tradisjonelle båter. Saimans solide sandwichskråg i ABS-plast tåler mer støt, slag og ytre påkjenning enn tre eller glassfiber. Saiman har plass til to par årer og liten påhengsmotor. Båten er utstyrt med låsbart oppbevaringsrom og justerbart midtsete.

vil du vite mer?