Klikk og hent eller få motoren ferdig montert på båten

 

Kjøpe ny båtmotor? Tohatsu produserer noen av verdens minste og beste firetaktere – perfekte for joller og småbåter. Tohatsu har et bredt utvalg av mindre, effektive og praktiske motorer med lav vekt i forhold til den gode yteevnen. Lavt støynivå, fornuftig drivstofforbruk og behagelig, rolig gange gjør at du og passasjerene dine kan nyte turen på vannet.

Se utvalget og de gode prisene på småmotorer fra Tohatsu.

 

 

Enkelt å bestille motoren som passer ditt behov


alle Tohatsus båtmotorer kan du benytte deg av Klikk og Hent. Det betyr at du kan velge og bestille den motoren du ønsker å kjøpe på nett. Og er du usikker på motorvalget, kan du beskrive båttypen du har og hvordan du ønsker å bruke båten (fiske, vannski e.l.). Forhandler vil ta kontakt for å bekrefte det valget du har gjort og at det passer til både båten og den bruken du ønsker før bestilling iverksettes.

Du kan velge om du vil hente båtmoren hos din valgte forhandler, eller om du vil få motoren levert på hytta, montert på båten og lagt på vannet klar til bruk.

En Tohatsu-forhandler legger dermed alt til rette for å gjøre det enkelt for deg å skifte motor og få enda mer ut av båtlivets gleder.

 

 

Få hjelp av profesjonelle fagfolk

Tohatsu har 70 autoriserte forhandlere over hele landet. De hjelper deg enten du ønsker å oppgradere til ny motor eller går med planer om å kjøpe din første båtmotor. På den måten vil du få hjelp til å å ta et valg som sikrer deg fine båtopplevelser år etter år etter år.

 

  • Vi henter båten din på brygga og leverer den tilbake til avtalt tidspunkt.
  • Vi monterer ny motor og nødvendig utstyr.
  • Vi sjekker gass/girkabler og styring.
  • Vi sjekker det elektriske anlegget, inkludert batteri og lanterner.
  • Vi sjekker skroggjennomføringer.
  • Vi prøvekjører og sikrer at alt fungerer som det skal.

 

finn din tohatsu båtmotor, klikk og hent