Terhi

400

Unik og veltilpasset universalbåt – for alle


Art.nr. 400 STD med motor

Fra kr 35 990

Prisen er eksklusiv frakt- og klargjøringskostnader

Finansiering fra kr 496,00/mnd. (84 mnd.)
Finansieringspris kr 54 260,50.
Se detaljer
Høydepunkter
  • Kan ros med to sett årer
  • Meget stabil
  • Drenering av regnvann
  • Planer lett
  • Solid med god holdbarhet
  • Passer for store og små brukere
  • Bra lastekapasitet og gode oppbevaringsløsninger
Beskrivelse

Terhi 400 er en fulltreffer av en hyttebåt velegnet for alle typer bruksområder og aldersgrupper. Den går meget lett i plan med en Tohatsu-påhengsmotor fra 5-15 hk. Båten er også svært velegnet å ro, både fra for- og midtsetet.

Stor båt i lite format
Det er denne kombinasjonen som gjør modellen så unik. Du trenger ikke lenger å ha to småbåter. Terhi 400 dekker alle behov. Båten er meget stabil å ro takket være skrogets fasong og den lille, stabiliserende kjølen.

Den gode lastekapasiteten gjøre Terhi 400 til en stor båt i et lite format til en meget fornuftig pris. Som transportmiddel tar den hele familien eller en større last trygt til og fra hytta.

Passer for alle
Terhi 400 er pålitelig og trygg. Sikkerheten i den lille båten ivaretas ved at den er solid og holdbar, lett å håndtere og har gode kjøreegenskaper. Skroget er skumfylt, noe som gir både stabilitet, god isolasjon og støysvak gange i vannet. Terhi 400 er perfekt som båt nummer to på hytta eller landstedet.

Båten er lett å trekke på land, enkel i bruk og full av smarte oppbevaringsløsninger som låsbare oppbevaringsrom for blant annet årer, drivstofftank og batteri, åpne kasser for tauverk i hjørnene akter. Modellen leveres i hvitt.

Anbefalt motor: 5-15 hk

Spesifikasjon
Lengde 4,01
Bredde 1,50
Antall passasjerer 4,00
Maks motorstørrelse 15,00

Mål/vekt

Kjøreklar vekt 120 kg
Dokumentasjon

båtpakke-tilbud 2019:

Terhi 400 med mfs 9.8 hk: 42 995,–

Unik og veltilpasset båt som kan brukes til alt og av alle

Terhi 400 er en fulltreffer av en hyttebåt velegnet for alle typer bruksområder og aldersgrupper. Her får du gjennomført kvalitet, moderne design og lang holdbarhet.

interessert i denne?