båtpakker 2018: kampanjer

Pioner Viking med Tohatsu 40 hk

Pakketilbud 117.300,-

Sporty skjærgårdsjeep eller romslig landstedbåt

Pioner Viking er lettplanende og har meget gode sjøegenskaper. Båten har høyt fribord og egner seg utmerket som familiebåt.  På hekken får du Tohatsu 40 hk, antageligvis den raskeste og mest økonomiske firetakteren i sin klasse.

 

Pioner-båtene er designet og produsert i Norge siden 1959. Pioner Viking er en selvdrenerende båt med velprøvd skrog. Standardmodellen har tre låsbare rom til bagasje, utstyr og bensintank. Båten har god plass til seks personer. Ekstrautstyr som targabøyle med lanterner, rustfrie rekker, putesett, vindskjerm og vindskjermbøyle gjør Pioner Viking til en attraktiv båt med godt fartspotensial.
Les mer om Pioner Viking her >

 


River 420 med Tohatsu 20 hk

 Pakketilbud 53.195,-

Fart, komfort og solid konstruksjon

River 420 er en båt som passer for hele familien. Båten har en unik skrogkonstruksjon som fører til at den har en uvanlig rolig gange og svært gode kjøreegenskaper. På hekken finner får du en Tohatsu 20 hk, en miljøvennlig, komfortabel og pålitelig firetakter. 

 

Båten er spesielt velegnet for fart og moro om sommeren, men er også perfekt for krevende forhold og profesjonell bruk hos f.eks. redningstjeneste, brannvesen, politi, militæret, dykkere og til utleievirksomhet. River 420 er ekstremt sidestabil når båten ligger stille eller kjøres på full fart.

River-båtene representerer nytenkning innen design og produktutvikling. Båtene er meget lettplanende, og oppnår stor hastighet, selv med små motorer. Den optimale konstruksjonen av skroget gir meget god stabilitet under alle forhold, samtidig som lav friksjon gir jolla lett fremdrift og lavt drivstoffforbruk.
Les mer om River 420 her >

 


SummerFun med Tohatsu 9.9 hk Sport

Pakketilbud 52.000,-

Perfekt for de unge

SummerFun fra Hasle er en liten og rask sportsbåt med fantastiske sjøegenskaper. En leken, trygg og morsom båt. Tohatsu 9.9 hk har direkte innsprøytning og er enkel å starte, jevn gange og er miljøvennlig.

Hasle Summer Fun er en jolle som er perfekt for de yngste. Båten er konstruert for å være en planende båt, med moderne og spennende design, og avrundede linjer. Under fremre sete er det mulighet for å lagre diverse utstyr som man gjerne har med på tur.

Båten leveres med fastmontert styrekonsoll, styresnekke og styrekabel. De formstøpte setene gir båten god kjøre- og sittekomfort. Båten er CE-godkjent.
Les mer om Hasle SummerFun her >

 


Terhi 445C med Tohatsu 25 hk

 pakketilbud 86.958,-

Stor båt i lite format

Romslig og brukervennlig båt med styrekonsoll som passer til det meste, er stødig og trygg og er en stor båt i lite format til fornuftig pris. På hekken får du Tohatsu 25 hk, en miljøvennlig, komfortabel og pålitelig firetakter.

Terhi 445 C er en moderne, velutstyrt småbåt: Funksjonell, lettplanende og selvdrenerende. Båten er 445 centimeter og rommer likevel mye. Hver centimeter er godt utnyttet og styrekonsollen gir sikker kjøring.

Som standardutstyr finnes ved siden av konsollen blant annet vindskjerm med rekkverk og pullere. Båten er en glimrende tur-, fiske- eller arbeidsbåt. Dette er en trygg og god familiebåt med god lastekapasiteten. Dette gjør Terhi 445 til en stor båt i et lite format til en meget fornuftig pris.
Les mer om Terhi 445C her >