KAMPANJEPRISER PÅ BÅTMOTORER

Markedets raskeste, letteste og mest drivstoffeffektive  båtmotorer - testvinner gang på gang!

tohatsu mfs6 s - KORT STAMME

Nå 10.395,-

MFS6 gir deg all kraften du trenger til en liten båt. Den er lett, har lavt støynivå og drivstoffsforbruk samt behagelig og rolig gange. Det er bare å hekte på motoren, trekke til, fylle tanken og starte. Perfekte til joller eller småbåter!

tohatsu MFS9,8 S - KORT STAMME

NÅ 15.900,-

Smart valg til hyttebåten! MFS9,8 er ekstremt startsikker, kompakt, slitesterk og allsidig. Denne smarte båtmotoren veier lite, er enkel å håndtere og designet med kvalitetssikret teknologi – uten at det går på bekostning av kraften. Lavt støynivå, minimalt med vibrasjoner og lave utslipp. Her får du mye for pengene!

tohatsu mfs25 EPTL - el-start, kontrollboks, tilt, lang stamme

nå fra 38.990,-

MFS25 er en smart og elegant motor. Modellen er en populær og miljøvennlig mellomklassemotor som gir deg en kraftfull, men drivstoffeffektiv opplevelse. Den er ekstremt stillegående, og vekten er lav. Denne motoren er bygget for å tåle høy fart og høye belastninger selv når høstvindene stormer som verst langs norskekysten. Den skåner miljøet og får deg trygt hjem igjen.

TOHATSU MFS30 EPTL - el-start, kontrollboks, tilt, lang stamme

nå fra 39.990,-

MFS30 er en miljøvennlig, pålitelig og populær mellomklassemotor, som skapt til bruk i norske kystområder. Den har utmerket akselerasjon, lav vekt og støynivå, og er meget drivstoffeffektiv. Med denne kan du gi nytt liv til båtopplevelsen, enten du ønsker en større motor eller er klar for å oppdatere båtlivet med en miljøvennlig, komfortabel og pålitelig firetakter.

NYHET 2018

tohatsu MFS9,9 sport - KORT ELLER LANG STAMME, rorkult, Elektrisk start, kontrollboks

fra 18.742,-

Årets nyhet har direkte innsprøytning og setter standarden for fremtidens båtmotorer. Med MFS9,9 Sport trenger du aldri mer å choke! Akselerasjonen er jevn og stabil i alle hastigheter, i tillegg til at drivstofføkonomien er bedre enn på sine forgjengere. Den er en slitesterk, solid langdistansemotorer, men også eksplosiv sprinter. Tohatsu-motorene er stillegående og pålitelige og gjør som de får beskjed om – år etter år. De passer utmerket til all hobby- og fritidsbruk og gir mye valuta og båtglede for pengene.

Kvalitetsmotorer for et godt båtliv

 - perfekte for norske forhold