Få enda mer båtglede i sommer

Det er på høy tid å skifte ut den gamle totakteren.

Nå setter vi prisene ned på våre moderne og miljøvennlige firetaktere.

 

Sommeren er her og båtsesongen er i gang for fullt. Tohatsu senker nå prisene på våre driftssikre, stillegående, drivstoffgjerrige og miljøvennlige firetaktsmotorer.

Det er flere grunner til å skifte ut den gamle motoren din: Visste du at moderne utslippskrav har gjort totaktere med forgasser forbudt å selge i Norge siden 2007?

Har du fortsatt en vedlikeholdskrevende, høyforbrukende og utslippssterk miljøversting av en påhengsmotor på båten?

Det er enklere og rimeligere enn du tror å skifte til en moderne og miljøvennlig firetakter som både ungdommene og de voksne i familien kan håndtere lekende lett. 

 

Topp moderne firetaktere fra Tohatsu er trygge valg som gir deg mye for pengene.

 

Letthåndterlige lettvektere

2,5 hk, 3,5 hk, 4 hk, 5 hk og 6 hk

I Tohatsu-sortimentet finner du et bredt utvalg av mindre motorer som er meget praktiske og effektive. Modellene har lav vekt i forhold til den gode yteevnen. Lavt støynivå, fornuftig drivstofforbruk og behagelig, rolig gange gjør at du og passasjerene dine kan konsentrere dere om å nyte turen på vannet.

Inspirert av teknologien som er utviklet for de største motorene, har Tohatsu videreført mange av nyvinningene for å gjøre de minste motorene enda bedre. Eksos gjennom propell, multipunktdempeoppheng som gir lave vibrasjoner og ultralave utslipp er blant finessene du vanligvis ikke finner på motorer i denne klassen. 

Ta en kikk på utvalget og de gode prisene på våre småmotorene.

 

 

Tohatsu produserer noen av verdens minste og beste firetaktere – skapt for joller og småbåter.

 

 

Smarte valg til hyttebåten

8 hk, 9,8 hk og 9,9 hk

Disse motorene er meget startsikre, kompakte og slitesterke allroundmotorer. De er svært lette, enkle å håndtere og utstyrt med gjennomtestet teknologi som gir deg all kraften du trenger – enten du er ute på hyggetur eller må handle raskt når været slår om.

Disse småmotorene egner seg svært godt til mange formål, men spesielt på hytte- og fritidsbåter som trenger en oppgradering, eller til nye båter som for eksempel Terhi 400, Pioner 10 Classic eller båter fra kvalitetsmerker som Highfield, River og Summer Fun. Se priser, og les mer her.

 

 

8 hk-, 9,8 hk- og 9,9 hk-motorene kan du trygt overlate til tenåringen din.

 

Det finnes ingen nedre aldersgrense for å kjøre båt, men er tenåringen under 16 år er det noen betingelser som må være oppfylt for at han eller hun skal kunne kjøre båten. Blant annet kan ikke båten ha større motor enn 10 hestekrefter. Les mer om betingelsene på Ung.no.

Tohatsu er førstevalget for mange livredningstjenester, racingklubber og utleiesentre over hele verden. Det borger for kvalitet. Fellesnevneren her er ønsket om en motor med høy ytelse, brukervennlighet, rimelige driftskostnader og komfortabel pålitelighet. Her får du mye valuta for pengene! Motorene har myk gange, er driftssikre og stillegående. Dette er motorene du vil ta med deg på fisketuren. Finn ut mer om dem her.

 

 

Pålitelighet i fire takter

25 hk og 30 hk

Tohatsu firetaktsmotorer er foregangsmodeller på støynivå, kraft og drivstofføkonomi. 25 og 30 hk-motorene er intet unntak. Dette er motorer med prestasjonsegenskaper som fryder båtglade hjerter.

Med disse kan du gi nytt liv til båtopplevelsen – enten du ønsker deg en større motor eller er klar for å oppgradere til det moderne båtlivet med en miljøvennlig, komfortabel og pålitelig firetakter. Finn ut mer om dem her.

 

 

 

Velger du Tohatsu, velger du ikke en hvilken som helst båtmotor

Det kan være mange grunner til at du bør vurdere å oppgradere båtmotoren: Større båt, større familie, utdatert og gammel motor. Men gå ikke i fellen: tro ikke at en motor er en motor.

Tohatsu er solide, stillegående og miljøsertifiserte firetaktsmotorer som rommer den nyeste teknologien. De gir deg god ytelse, lavt drivstofforbruk, pålitelighet og høy komfort.

Og det viktigste av alt: de holder seg godt i verdi og gir deg valuta for pengene.

 

 

 

Få hjelp av profesjonelle fagfolk

Det å ta en prat med fagfolk er en god start når du bestemmer deg for å bytte ut påhengsmotoren. Da kan du være trygg på at du tar valg som sikrer deg fine båtopplevelser i år etter år etter år.
 

De profesjonelle Tohatsu-forhandlerne står til tjeneste:

• De henter båten din på brygga og leverer den tilbake til avtalt tidspunkt
• De monterer ny motor og nødvendig utstyr
• De sjekker gass/girkabler og styring
• De sjekker det elektriske anlegget, inkludert batteri og lanterner
• De sjekker skroggjennomføringer
• De prøvekjører og sikrer at alt fungerer som det skal

 

Forhandlerne henter båten din på brygga og leverer den tilbake med ny motor – akkurat når det passer deg.

 

En Tohatsu-forhandler legger dermed alt til rette for å gjøre det enkelt for deg å skifte motor og få enda mer ut av båtlivets gleder.